Stap in het licht van creativiteit! Ontdek onze betoverende fotostudio, met grote raam partijen op het zuidoosten voor natuurlijk daglicht en uitgerust met professionele apparatuur. Een ruimte die ademt, inspireert en de perfecte setting biedt voor jouw en je fotografische projecten. 
Voel je welkom en laat je visie tot leven komen in een sfeervolle omgeving, waar professionele mogelijkheden samenkomen met esthetiek. Huur vandaag nog deze studio en geef jouw creativiteit de ruimte die het verdient!
Halve dag

Ontketen je creativiteit zonder verplichtingen. Ons speciale half dagtarief van 4 uur is jouw toegangspoort tot een wereld van mogelijkheden. Wij faciliteren en verzorgen je een warm gevoel. Ideaal voor kleine opdrachten die groots resultaat beloven. Profiteer van de flexibiliteit en betaal alleen voor wat je nodig hebt. Duik in een kort, krachtig en kosteneffectief avontuur in onze ruimte, perfect afgestemd op jouw behoeften. Maak van elke gelegenheid een succes met ons handige half dagtarief – omdat grootsheid niet altijd een volledige dag nodig heeft!

€125,-


Hele dag

Omarm de uitdaging en maak grootsheid je bondgenoot! Ons volledige dagtarief van 8 uur opent de deuren naar grenzeloze creativiteit en onbegrensde mogelijkheden. Perfect geschikt voor grotere projecten die vragen om toewijding en tijd. Met dit uitgebreide pakket geniet je van een volledige dag in onze professionele ruimte, compleet met alle benodigde faciliteiten. Verlies jezelf in het proces en geef elk detail de aandacht die het verdient. Ontketen je visie en maak van je project een meesterwerk. Kies voor groots en reserveer vandaag nog jouw volledige dagtarief – omdat sommige projecten simpelweg tijd nodig hebben om te bloeien.

€200,-
Wij houden van een goeie werksfeer. Dat draagt bij aan de kwaliteit van het product. Zo verzorgen we ook een koelkast gevuld met jou persoonlijke wensen en hebben we heerlijke koffie, cappuccino en thee. Vraag ons naar de mogelijkheden!
*Deze tarieven zijn exclusief btw en gelden tot 31 december 2023.
Back to Top